Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, July 3, 2005

Gien woog op het moment van schrijven 103.30 kg (bmi: 33.35).

:hi:
Zo. eindelijk de :chat: even voor mezelf!
Als iedereen thuis is, moet het bijna op afspraak en moeders is dan de laatste in rij ben ik bang.
Joyce moet van alles voor school afmaken en dat gaat voor natuurlijk. Bart heeft het twee weken zonder moeten doen en moet al zijn maatjes even 'spreken' op MSN.
Nu is de Grand Prix aan de gang en mag ik even. :pc:
Het lijnen ging tot gisteren best goed, goed op de punten kunnen letten.
Maar gisteren hebben we een BBQ gehad en dat blijf ik moeilijk vinden. :hm: Vooral als het gezellig is met een wijntje en een glaasje lileur bij de koffie. Bonbonnetjes erbij... :neemnogwat:
Vandaag de :zweep: er maar weer over dus.
Dinsdag is mijn man jarig :party: , dus ik ga donderdagavond maar een keer wegen, heb ik twee dagen extra om de taartjes :taart: er weer af te werken!
Dinsdag moet ook Joyce afrijden dus ik hoop dat we dan dubbel feest hebben!!! :dansen:
Iedereen heel veel succes komende week!!
:goteam:
p.s. al ben ik er niet iedere dag, vergeten doe ik jullie niet, ik blijf terugkomen!!! :tong:

July 4, 2005 om 09:30
Hoi Gien,

Rijdt Joyce voor de eerste keer af? Ik zal voor haar duimen dat ze het haalt. Patrick moest 23 juni afrijden en is toen (helaas) gezakt. Hij baalde daar behoorlijk van, maar goed er zijn hele volksstammen die niet de eerste keer slagen toch? Het zou idd lekker zijn als ze slaagt en dan ook nog op de verjaardag van je man! Dan wordt het echt dubbel feest. Ik heb zelf gisteren voor het eerst sinds ik begonnen ben bij de ww (maart 2005) een gebakje bij de thee genomen. Ik had een :party: bij een neef van mij en die had zelf appel:taart: gebakken. Was het nog niet eens lekker ook. hihihi

Heb ik weer!!!! :))

Je hebt toch wel genoten van je bbq toch? Die heb je maar mooi weer binnen. De komende dagen is het toch slecht weer dus komt er van bbq voorlopig niets meer.

Lekker he dat je ook op een andere dag kan wegen. Dat kan bij ons in Zoetermeer ook. Als ik volgende week naar Frankrijk ga zal het wel even moeilijk worden, want dan komt het op zelfdiscipline neer. Kijken of ik daar voldoende van heb :?

Groetjes en tot gauw weer!!
:bye: :bye:

:kus2: Marion :maagd:
July 4, 2005 om 16:29
Hoi Regina.

Ik ben weer in het land hoor! Het was erg mooi, ik heb heel veel gezien. En inderdaad heel veel op mijn :kont: gezeten, maar gelukkig zitten er lucht- geveerde stoelen in de truck. En met laden en lossen ging ik er wel uit hoor.

Ik wens je heel veel plezier met de verjaardag van je man en heel veel succes met het afrijden van je dochter. Ik duim voor je dat je dubbel feest kunt vieren.

Groetjes, Karen
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan